Wie ben ik?

Mijn naam is Bart van Strien, geboren en getogen trotse Brabander en woonachtig in het kleine maar fijne Drunen. Ik ben inmiddels op interim basis ruim 20 jaar werkzaam binnen het ruimtelijke domein, veelal binnen de gemeentelijke overheid. 

Mijn loopbaan ben ik begonnen als toezichthouder en bouwplantoetser van bouwvergunningen, waarna ik als casemanager Wabo doorgegroeid ben naar beleidsmedewerker, coördinator, adviseur en manager binnen het VTH vakgebied [Vergunningen, Toezicht & Handhaving] en Ruimtelijke Ontwikkeling.  

Doordat ik deze functies via verschillende adviesbureaus voor vele gemeenten heb mogen vervullen, heb ik ervaren waar mijn kracht en het plezier in werk liggen. Het is dan ook mijn passie om te hervormen en teams met elkaar te verbinden, zowel intern als extern. Dit doe ik graag vanuit de inhoud, waarbij ik onder andere het gebruik van Insights trainingen stimuleer.

Als creatieve, praktisch ingestelde en verbindende duizendpoot haal ik mijn energie dan ook uit het in hun kracht zetten van mensen en teams en het samen zoeken naar verbinding waarbij de glimlach in het werk van groot belang is. Daarnaast geniet ik ervan om mijn brede kennis op het VTH vakgebied, zoals de Wkb [Wet kwaliteitsborging voor het bouwen] en verschillende onderdelen van de Omgevingswet, zoals werkprocessen, leges en het omgevingsplan op deze manier als adviseur in te zetten. 

Mijn pro-actieve instelling en handelswijze wekt hierbij vertrouwen op bij de mensen met wie ik samenwerk. Ik ben een onafhankelijke denker die voor zijn mening durft uit te komen zonder hierbij de belangen van de verschillende partijen te schaden. Ik ben flexibel, resultaatgericht, heb een prettige manier van samenwerken, beschik over een logisch denkvermogen en ben betrokken bij de organisaties waarvoor ik werk. 

Ik heb geleerd om mijn grenzen telkens weer te verleggen door opdrachten aan te nemen buiten mijn comfort zone. Dit zorgt ervoor dat ik de uitdaging in werk blijf houden. Mijn kennis, vooruitstrevendheid en gevoel op het gebied van ICT lopen hier als een rode draad doorheen. 

Benieuwd of ik ook uw organisatie kan versterken? Ik link graag met u via mijn LinkedIN profiel, of stuur me een berichtje via het contactformulier.

 
 
 
 
Map
Info
LinkedIn